RICS

New House, Chilton Candover,
Hampshire

Construction of new house and adjacent service building at the centre of an agricultural estate.

In the house there is a cantilevered stone staircase overlooked by vaulted landings. The design incorporates various sustainable building technologies.

The scheme includes swimming pool, tennis court, forming driveways and hard landscaping.

The project forms part of a wider series of works to the estate including the construction of new farm buildings. 

Contract value:
Withheld

 
New House, Chilton Candover New House, Chilton Candover New House, Chilton Candover New House, Chilton Candover New House, Chilton Candover
New House, Chilton Candover - thumbnail 1 New House, Chilton Candover - thumbnail 2 New House, Chilton Candover - thumbnail 3 New House, Chilton Candover - thumbnail 4 New House, Chilton Candover - thumbnail 5